Стимулативне мјере

На основи овлаштења, надлежности и права Управног одбора која произилазе из Статута Завичајног удружења Бирач–Дрина; члан 11, 12 и 13 Управни одбор доноси Одлуку о проглашавању појединаца за почасне чланове Удружења, Похвале за успешно одрађене послове којим се унапређује рад Удружења, и доделу захвалница члановима који донацијама и осталим облицима материјалне помоћи помажу рад Удружења.

Дана 29. 11. 2012 године на редовној седници Управног одбора једногласно је усвојена:

О Д Л У К А

О проглашавању појединаца за почасне чланове Удружења, доделу похвала за радне резултате којим се унапређује рад Удружења и издавање захвалница донаторима који материјално помажу Удружење

  1. Управни одбор Завичајног удружења Бирач – Дрина ће са посебном пажњом пратити активности својих чланова и симпатизера и на основи резултата њиховог рада доносити одлуке о стимулативним мерама а на предлог чланова Удружења.
  2. ПОЧАСНИ ЧЛАН УДРУЖЕЊА БИРАЧ-ДРИНА -jе особа која се посебно истиче у раду Удружења, предњачи у креирању његових активности, покреће иницијативе у Удружењу и у друштвеној заједници које су у вези са циљевима које остварује Удружење, својим радом и угледом у друштву је узор па самим тим и промотер Удружења, красе га особине које промовише Удружење: другарство, хуманост, патриотизам и љубав према завичају, Бирчу и Средњем Подрињу, Републици Српској и Србији.
  3.  ПОХВАЛА УДРУЖЕЊА БИРАЧ-ДРИНА; Додељује се особама које као узорни чланови Удружења својим радом и конкретним радним резултатима, а који су у складу са циљевима Удружења подижу углед Удружења у Друштву.
  4. ЗАХВАЛНИЦА УДРУЖЕЊА БИРАЧ-ДРИНА; Додељује се особама које донацијама или другим облицима помоћи материјално помажу рад Удружења.

5. Ова одлука ступа на снагу даном доношења и од тада се може примењивати.

 

Предсједник Управног одбора
Завичајног удружења Бирач-Дрина
Драго Ашћерић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.